Greenfee

Værløse Golfklubs greenfeepriser er afhængig af sæson og tidspunkt på dagen. Greenpriserne herunder viser prisintervallet. Den aktuelle pris på dag og tidspunkt kan du se i GolfBox´s tidsbestillingsvindue.

Gruppe 18 huller
(DKK)
9 huller
(DKK)
Senior – Hverdag 275-425 150-255
Senior – Weekend/helligdage 325-475 175-285
Senior – m/medlem ALLE dage* 300 175
Junior – Hverdag 138-213 75-130
Junior – Weekend/helligdage 163-238 85-150
Junior – m/medlem ALLE dage* 150 75
Værløse Golfklub Hverdagsmedlem
Weekend/helligdage            Max.
300 175

Alle priser er inkl. fri afbenyttelse af driving range, indspils-område og putting-green. Du kan trække bolde på driving range i boldmaskinen ved udslagshuset.

*Gæstegreenfee: Medlemmer af Værløse Golfklub må have en gæst med. Værløse golfklub medlemmet skal være til stede, når greenfee indløses. Medlemmet spiller naturligvis altid hele runden med sin gæst.

Andre klubbers fleksmedlemmer/medlemmer af udenlandske klubber er velkomne, men betaler fuld greenfee. Dette gælder også, selvom gæsten spiller med et medlem af Værløse Golfklub.

Værløse Golfklub deltager i Dansk Golf Unions “3 for 1” Junior-greenfeeaftale, hvor en fuldt betalende voksen kan medbringe tre juniorer u/b.

Det er ikke muligt at benytte Golfhæftet og Teetime-kort ved spil på Værløse Golfbane.

Tidsbestilling forgår via GolfBox.

Værløse Golfklub har greenfee-rabataftaler med udvalgte klubber, se hvilke her

Frit Spil
Værløse Golfklub accepterer lejlighedsvis brug af DGU-Introkort, GAF-kort, PGA- og DGA-kort.

Klik her for banestatus, banetour, konverteringstabeller, lokal regler, ordens & etiketteregler