Greenfee

Herunder finder du vores standard greenfeepriser, men som du kan se i Golfbox’ tidsbestilling, giver vi rabat på greenfee i forhold til tidspunkt på dagen og sæsonen.

Gruppe 18 huller
(DKK)
9 huller
(DKK)
Senior – Hverdag 425 255
Senior – Weekend/helligdage 475 285
Senior – m/medlem ALLE dage* 300 180
Junior – Hverdag 213 130
Junior – Weekend/helligdage 238 150
Junior – m/medlem ALLE dage* 150 75
Værløse Golfklub Fleksmedlem
Weekend/helligdage            Max.
300 180

Alle priser er inkl. fri afbenyttelse af driving range, indspils-område og putting-green. Du kan trække bolde på driving range i boldmaskinen ved udslagshuset.

*Gæstegreenfee: Medlemmer af Værløse Golfklub må have en gæst med. Værløse golfklub medlemmet skal være til stede, når greenfee indløses og skal indskrive sig i greenfeebogen med medlemsnr. og navn. Medlemmet spiller naturligvis altid hele runden med sin gæst.

Andre klubbers fleksmedlemmer/medlemmer af udenlandske klubber er velkomne, men betaler fuldt greenfee. Dette gælder også, selvom gæsten spiller med et medlem af Værløse Golfklub.

Værløse Golfklub accepterer lejlighedsvis brug af DGU-Introkort, GAF-kort, PGA- og DGA-kort.

Værløse Golfklub deltager i Dansk Golf Unions “3 for 1” Junior-greenfeeaftale, hvor en fuldt betalende voksen kan medbringe tre juniorer u/b.

Det er ikke muligt at benytte Golfhæftet og Teetime-kort ved spil på Værløse Golfbane.

Tidsbestilling forgår via GolfBox.

Værløse Golfklub har greenfee-rabataftaler med udvalgte klubber, se hvilke her

Frit Spil

Klik her for banestatus, banetour, konverteringstabeller, lokal regler, ordens & etiketteregler