Greenfee

Herunder finder du vores standard greenfeepriser, men som du kan se i Golfbox’ tidsbestilling, giver vi rabat på greenfee i forhold til tidspunkt på dagen og sæsonen.

Gruppe 18 huller
(DKK)
9 huller
(DKK)
Senior – Hverdag 425 255
Senior – Weekend/helligdage 475 285
Senior – m/medlem ALLE dage* 300 180
Junior – Hverdag 213 130
Junior – Weekend/helligdage 238 150
Junior – m/medlem ALLE dage* 150 75
Værløse Golfklub Hverdagsmedlem
Weekend/helligdage            Max.
300 180

Alle priser er inkl. fri afbenyttelse af driving range, indspils-område og putting-green. Du kan trække bolde på driving range i boldmaskinen ved udslagshuset.

*Gæstegreenfee: Medlemmer af Værløse Golfklub må have en gæst med. Værløse golfklub medlemmet skal være til stede, når greenfee indløses. Medlemmet spiller naturligvis altid hele runden med sin gæst.

Andre klubbers fleksmedlemmer/medlemmer af udenlandske klubber er velkomne, men betaler fuldt greenfee. Dette gælder også, selvom gæsten spiller med et medlem af Værløse Golfklub.

Værløse Golfklub accepterer lejlighedsvis brug af DGU-Introkort, GAF-kort, PGA- og DGA-kort.

Værløse Golfklub deltager i Dansk Golf Unions “3 for 1” Junior-greenfeeaftale, hvor en fuldt betalende voksen kan medbringe tre juniorer u/b.

Det er ikke muligt at benytte Golfhæftet og Teetime-kort ved spil på Værløse Golfbane.

Tidsbestilling forgår via GolfBox.

Værløse Golfklub har greenfee-rabataftaler med udvalgte klubber, se hvilke her

Frit Spil

Klik her for banestatus, banetour, konverteringstabeller, lokal regler, ordens & etiketteregler