Golfrejser

Forårstur til Cascais i Portugal 23.-30. marts 2019

Oplev Sydafrika med Lene og Thomas 24. februar – 9. marts 2019

Vi glæder os til at tage jer med på en eventyrlig golfrejse til Sydafrika. Vi skal opleve den fascinerende sydafrikanske natur, kultur og et eldorado af lækre golfbaner. Det vil være lækkerier til både golfkroppen, maven og ganen.

Kort overblik over turen:

Varighed:

24 februar – 9. marts 2019. Vi har 2 steder vi bor det meste af tiden – 6 nætter på Spier Vingård og 4 nætter på Fancourt. Vi har yderligere en overnatning på Gondwana Game reserve, hvor vi har 2 safarikøreture – en morgen og en aften.

Transport:

Vi har valgt at flyve fra Cape Town til George, så vi bruger mindst mulig tid på bustransport.

Golfbaner:

Vi skal spille et hav af fantastiske baner både omkring Cape Town og på Fancourt og vi krydrer oplevelsen med en runde på Pinnacle Point, som ligger helt ud til havet på klipperne og dermed har en fantastisk udsigt.

Hver eneste af banerne kræver en præsentation:

De Zalze golf ligger smukt med imellem vinmarkerne og med bjergene som baggrund. Banen er smukt designet og vanskelig men spilbar. Vi spiller banen 2 gange for at nå at få alle oplevelserne med. Se masser af lækre billeder på:

Erinvale er en smuk Gary Player designet bane, som er omgivet af det majestætiske Helderberg – bjergkæde. Banen er karakteriseret med smalle fairways og greens som er beskyttet af bunkers og vand. Der er mange smukke view over False Bay undervejs.  

Pinnacle Point er en fantastisk bane, som ligger på klipperne helt ud til det indiske ocean og hvis man er heldig og har tid til at kigge kan man opleve både delfiner og hvaler fra banen. Dette er den smukkeste bane Thomas nogensinde har oplevet at spille på.

Fancourt er Sydafrikas ypperste golfresort med tre 18-huls golfbaner i særklasse. Vi skal spille Outeniqua og Montagu, som er to helt fantastiske baner. De er beliggende i et flot parkanlæg men smukke træer og planter. Et helt unikt luksuriøst resort.

Træning:

Thomas tilbyder træningspas á 1 times varighed før alle runder. Temaerne vil variere så vi kommer alle slagtyper igennem herunder bunker, indspil, pitchslag, lange slag, køller og driver. Det er en fantastisk måde at få tyvstartet golfsæsonen lidt på.  

Cape Town:

Ankomstdagen samt yderligere en dag har vi til at opleve Cape Town, hvor der vil være flere forskellige ture. Vi skal se Waterfront, samt enten Robben Island hvor Mandela sad fængslet eller Cape Point / Cape Peninsula tour og Table Mountain. Der vil være stor mulighed for individuelle ønsker på dagene.

Safari:

Man kan næsten ikke komme udenom en safarioplevelse, når man tager til Sydafrika. Derfor har vi indlangt en enkelt overnatning på Gondwana Safari Resort, hvor vi skal bo i hytter midt i safariparken. Vi har 2 safarikørsler igennem reservatet ledsaget af rangers som kan give os unikke dyreoplevelser.

Hoteller:

Vi bor fast på Spier Hotel i Stellenboch nær Cape Town. Hotellet er en vingård som ligger meget smukt i vinmarkerne og med bjergene som baggrund. Hotellet er en unik sydafrikansk oplevelse, hvor vi også har planlagt en spændende og smagfuld vinsmagning.

Fancourt er Sydafrikas ypperste resort med fantastiske baner og et fantastisk lukseriøst resort.

Tilmelding:

I kan tilmelde jer rejsen på lindhardtgolf14@gmail.com.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Venligst

Lene og Thomas