Golfens Dag

Værløse golfklub holder Golfens Dag d. 22. april 2018

Lige meget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand, alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag d. 22. april! Golf er for alle, og for mange bliver golf til livslang kærlighed.

Vi har åbent hus på dagen fra kl 10-14

Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for, at der står både udstyr, trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til golfsporten. Vores korps af frivillige, som selv er ramt af golfsporten, står klar til at tage imod. Vores hyggelige Café og Proshop er også åbne, og glæder sig til at byde jer velkommen.

Kom og find din nye kærlighed!

Vi er sikker på, du bliver ramt og ligeså forelsket, som vi er.

Mød op på Golfens Dag og deltag i konkurrence om

• Brunch for otte personer, værdi 1.000 kr sponsoreret af Golfcaféen
  • Tre Golfpolo T-shirts, værdi 3 x 500 kr, sponsoreret af Lindhardt Golf

Alle, der udfylder og indleverer flyer på Golfens Dag deltager i lodtrækning om ovennævnte fire præmier. Desuden trækker vi lod blandt dem, som melder sig ind på dagen

• Blandt nye golfspillere: Et gratis prøvemedlemskab, værdi 2.000 kr
  • Etablerede golfspillere: To Firkløver Spotdeals, værdi 2.000 kr

Vi trækker lod umiddelbart efter kl 14, og vinderne får besked direkte.

Vi glæder os til at tage imod dig i Værløse Golfklub, Christianshøjvej 22, 3500 Værløse til Golfens Dag!

Golfens Dag 2017

Ny til golf – senior