GBB Match kommer til Værløse Golfklub

Golf & Business Butler – Nordic Group har gennem de sidste 5 år udviklet og arrangeret store og eksklusive luksus golf matches i førende, smukke og unikke danske, svenske og norske golfklubber (bla. Miklagard, Oslo, Barsebäck, Woodlands, Bokskogens, Vasatorp, Båstad, Rya, Simons, Kokkedal, Hornbæk, Sorø og Aalborg, m.fl.)

Værløse Golfklub er fra GBB Arrangøren betragtet som et blandt disse lækre golfanlæg. Dejlig smuk golfbane med lynhurtige greens, masser af dansk golfklub charme og super elegant og hyggeligt klubhus.

GBB Matchen i Værløse GK, lørdag d. 29. juni 2019 indeholder og inkluderer dette i prisen:

Unikt matchformat, stort og luksuspræget og bekosteligt præmiebord (værdi på mindst DKK 100.000 – ganske imponerende), morgenmad, briefing og præsentation samt lækker frokost, lux golf ophold, pokal og champagne til den samlede vinder + goodiebags til alle samt undervejs surprise lodtrækningspræmier, indlagte præmier på Par3, par4 og Par5 huller samt længste drives og færrest putts + flere flotte Hole-in-one præmier.

Som noget nyt vil der ved alle GBB Matches blive afholdt nogle meget specielle betting aktiviteter, hvor man for en flad 50’er eller DKK 100 kan bette på antallet af TABTE BOLDE eller antallet af Brutto Birdies for hele deltagerfeltet på dagen. De heldige vindere løber afsted med golfoplevelser for DKK 3.000 i værdi (golfrunde, 4 pers, frokost og drikkevarer).

Individuel række og Team række. Max 100 deltagere. Uanset hcp Index kan hver deltager maksimalt få tildelt 36 slag. Vi spiller 7/8 Stableford. Deltagere skal have EGA HCP fra -4.5 til -40.00 (der kan ydes dispensation ved højere Hcp (skriv til arrangøren på mail).

Blandt sponsorer, præmiedonorer og samarbejdspartnere finder man Stenströms Skjorter, Oscar Jacobson Golf, Braastad Cognac, Gammel Dansk, Bushmills Irish Whiskey, Carlsberg, Jacobsen Bryg, Quooker, Europæiske Rejseforsikring, Den 7. Himmel Senge, Mens Room, Gaggenau, Unoform, Champagne og Vin, La Prairie, m.fl. + luksus golfklubber som Son Gual Golf Club, Alcanada Golf Club + flere lux hoteller på Mallorca. Derudover fees til Nordiske Golfklubber som Barsebäck GC og Bokskogens GC (fees og ophold) og mange flere………. glæd jer!

Værløse Golfklub medlemmer betaler DKK 350 mens gæster (med DGU kort) betaler DKK 500 (inkl symbolsk og billig greenfee til Værløse GK). Priserne er eksklusive drikkevarer.

Tjek ind kl. 08.00-08.30 på dagen (skal overholdes). GUNSTART kl. 10.00-15.00 (ca). Goodiebags udleveres til samtlige kl. 17.00 og derefter ”Tak for denne gang, på gensyn i 2020”.

Der er åben for tilmelding til GBB Matchen i GolfBox

GOLFBUSINESSBUTLER profilen findes på: Youtube, Facebook, Instagram og LinkedIn

Se også hjemmeside: www.golfbusinessbutler.com.

MVH

Værløse Golfklub og GBB Kontoret v/ Arrangør, Jan Pedersen