Firkløver-ordning

Værløse Golfklub har sammen med Hillerød, Mølleåens og Hjortespring golfklubber skabt en fordelagtig greenfee-ordning, hvor medlemmer for et beskedent beløb kan spille på de fire baner ubegrænset en hel sæson (1.maj til 31. oktober). Ordningen er ikke et udvidet medlemskab, men en greenfee-ordning, hvorfor den enkelte klubs regler for greenfee spil, tidsbestilling, banelukninger mv. skal respekteres.

Brug af træningsfaciliteter på de andre firkløverbaner er kun tilladt i forbindelse med en runde golf på den pågældende bane. I Hjortespring har de boldmaskine, som kræver poletter. Som Firkløvermedlem kan du få polet udleveret ved henvendelse i sekretariatet i Hjortespring.

Ordningen gælder på hverdage for hverdagsmedlemmer og alle ugens dage for fuldtidsmedlemmer.

Medlemmer, der tilslutter sig ordningen, skal have et hcp. på 48 eller derunder.

Et Firkløver-medlemsskab koster årligt 500 DKK ved tilmelding og betaling inden 31. marts (herefter er prisen 550 DKK). Tilmelding til Firkløver-ordning foregår via GolfBox.

Efter betalt tilmelding udsteder Sekretariatet et Firkløver-kort med navn og medlemsnummer. Firkløver-kortet skal sidde tydeligt på baggen. Er kortet glemt/tabt eller lign. betales samme greenfee som venskabsaftalen mellem Firkløverklubberne angiver:

Hverdage 250 DKK
Weekend/helligdage  300 DKK

Kontakt Sekretariatet på tlf. +45 4447 2124 eller mail@vaerloese-golfklub.dk, hvis du har spørgsmål.