Firkløver-ordning

Værløse Golfklub har sammen med Hillerød, Mølleåens og Hjortespring golfklubber skabt en fordelagtig greenfee-ordning, hvor medlemmer for et beskedent beløb kan spille på de fire baner ubegrænset en hel sæson (1.maj til 31. oktober). Ordningen er ikke et udvidet medlemskab, men en greenfee-ordning, hvorfor den enkelte klubs regler for greenfee spil, tidsbestilling, banelukninger mv. skal respekteres.

Brug af træningsfaciliteter på de andre firkløverbaner er kun tilladt i forbindelse med en runde golf på den pågældende bane.

Ordningen gælder på hverdage for hverdagsmedlemmer og alle ugens dage for fuldtidsmedlemmer.

Medlemmer, der tilslutter sig ordningen, skal have et hcp. på 48 eller derunder.

Et Firkløver-medlemsskab koster årligt 500 DKK ved tilmelding og betaling inden 31. marts (herefter er prisen 550 DKK). Tilmelding til Firkløver-ordning foregår via GolfBox.

Efter betalt tilmelding udsteder Sekretariatet et Firkløver-kort med navn og medlemsnummer. Firkløver-kortet skal sidde tydeligt på baggen. Er kortet glemt/tabt eller lign. betales samme greenfee som venskabsaftalen mellem Firkløverklubberne angiver:

Hverdage 250 DKK
Weekend/helligdage  300 DKK

Kontakt Sekretariatet på tlf. +45 4447 2124 eller mail@vaerloese-golfklub.dk, hvis du har spørgsmål.