Indmeldelse

1. Jeg er seniormedlem i Værløse Golfklub og ønsker at melde mine børn ind som juniormedlemmer. Er der nogen form for familierabat i Værløse Golfklub?

Nej, det er der ikke p.t., men klubben har fornylig sænket juniorkontingentet betragteligt og anser, at det har et rimeligt niveau sammenlignet med andre golfklubber.

2. Vores søn vil gerne starte til golf, men ingen af os voksne spiller golf. Vi er usikre på, hvad vi skal forvente af omkostninger. Hvad skal vi regne med?

Et kontingent koster 2 x 775 kr. pr. år, svarende til knap 130 kr. pr. måned. Dertil kommer udstyr som du til en start kan låne af klubben. Med tiden vil din søn få behov for et par golfsko, men et par gode, solide sneakers er tilstrækkeligt i begyndelsen.

3. Spiller man også golf om vinteren?

Banen er åben hele vinteren, så man kan sagtens spille, det kræver bare varmt tøj. Juniortræningen slutter i oktober, men starter op indendørs allerede i januar den følgende år.