Digital baneguide

Den digitale baneguide er gratis at anvende for klubbens medlemmer og gæster.

Du får adgang til guiden ved at downloade applikationen “GLFR” på din smartphone.

GLFR Course Guide er tilgængelig på både Iphone og Android. Du finder mere information om download på http://www.glfr.com/.

Den digitale baneguide er et godt tilbud til golfspillerne og samtidig et effektivt digitalt registreringsværktøj til greenkeeperstaben, som kortlægger banen digitalt og holder styr på f.eks. placering af vandingsanlæg og dræn.

Ved længerevarende arbejder eller andre ændringer på banen kan klubben opdatere/ændre i guiden – også med kort varsel. Desuden kan der fremstilles særlige baneguides til Company Days og andre større arrangementer på banen.

Scorekort i den digitale baneguide

Det er muligt at føre scorekort i app’en, så du slipper for at holde styr på både papirkort og mobiltlf eller skifte mellem applikationer. I den digitale baneguide kan du også se vores Headpro Thomas Lindhardts anbefalinger til at spille banen.

De runder, du registrerer i app’en, bliver gemt i dit eget scorearkiv på din smartphone.