Betalingsservice

Her kan du tilmelde dig Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til Værløse Golfklub betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent.
Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Du kan også slippe for besværet med at taste betalingsoplysningerne til din Netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer.

Betalingsservice klarer betalingerne for dig, ligesom eventuelle adresseændringer ikke får indflydelse på din betaling. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig her, hvor du også kan se reglerne.

Bemærk, at feltet “Kundenr.” skal udfyldes med dit medlemsnr. (UDEN 117-) Hvis dit medlemsnr. kun er på et, to eller tre cifre, så skal du blot skrive det uden at bruge 0 foran.

Har du ingen Nem-ID på din PC, så må du desværre fortsat tilmelde dig direkte i banken. Her skal du bruge klubbens Betalingsservice-nr. 03 044 599 og Debitorgrp.: 000 01.

Tilmelding til Betalingsservice

Kontingent Værløse Golfklub