Baneservice

Baneservice består af mange frivillige medlemmer. Baneservice kan kontaktes via følgende:

Leif Mårtensson
Bent Elley
Send en mail Send en mail

Øvrige medlemmer af Baneservice:

John Wichmann Jesper Clausager
Mogens Grüner Per Larsen
Aase Khan Kristian Krautwald
Kim Christensen Hans O. Rasmussen
Vagn Petersen Bjarne Christensen
Tom Nisted Lars C. Christensen
Christian Kjeldbjerg Peter Storgaard

Kontaktperson for Baneservice til Bestyrelsen: Christina Sund.

Kommissorium for Baneservice

Formål og mål:

Baneservice-udvalget varetager driftsopgaven i relation til kontrollen af spillere på banen og sikring af flowet på banen.

Organisation:
Udvalget ledes af en udvalgsformand, som er valgt eller godkendt af Bestyrelsen. Herudover består Baneservice af 10-15 medlemmer.

Driftsmæssige opgaver:
1. Banekontrol af medlemmer og gæstespillere
2. Spilfremmende foranstaltninger

Banekontrollen af medlemmer og gæstespillere består i at checke, at alle har en pitchfork til at rette nedslagsmærker op med, og at alle gæstespillere har gyldig adgang til at spille på banen enten via en greenfee-bagtag eller et gyldigt Firkløver-medlemskort. De enkelte bolde sammenholdes med startlisten fra Golfbox. Om fornødent kan Baneservice bede om at få forevist den pågældende spillers DGU-kort eller for udenlandske spillere en tilsvarende dokumentation for medlemskab af en golfklub.
For at fremme flowet på golfbanen kan Baneservice bede langsomtgående ”bolde” til at sætte hastigheden op alternativt lukke hurtigere gående ”bolde” igennem, hvis det skønnes nødvendigt.

Som en service til spillerne kan Baneservice lejlighedsvis medbringe forfriskninger og chokolade til videre-salg. Baneservice afregner selv med Golfcaféen.
Som en service til Sekretariatet, kan Baneservice assistere med udkørsel af forfriskninger ved sponsorarrangementer og company-dage.

Inden sæsonstart planlægger udvalget årets aktiviteter, og der føres løbende protokol over kontrolarbejdet. Indholdet af protokollen er fortrolig og anvendes primært til opfølgning og til tværgående information i udvalget.

Klager over udvalgets arbejde eller spilleres opførsel rettes til Klubmanager.

Budgetansvar:
Udvalget udarbejder hvert år forud for det nye regnskabsår et månedsopdelt budget, der efter Klubmanagers godkendelse indarbejdes i golfklubbens samlede budget. Sidstnævnte budget fremlægges til generalforsamlingens godkendelse. Udvalgets formand godkender og attesterer alle fakturaer og har ansvar for budgettets overholdelse over for Klubmanager.

Reference:
Udvalget refererer til Bestyrelsen via Klubmanager.

Leverance:
Udvalgsformanden udarbejder vagtplan for den kommende sæson. Udvalgets medlemmer og Klubmanager modtager denne i god tid inden sæsonstart.
Udvalgets beretning til klubbens årsrapport.
Udvalgets budgetforslag til Klubmanager.

Kontaktflade:
Sekretariat, Café, Chefgreenkeeper.